main

کراتین

کراتین پروتئین ساختاری فیبری موجود در مو، ناخن، شاخ، سم، پشم، پر و سلول های اپیتلیال لایه رویی پوست می باشد. این ماده خاصیت ساختاری و محافظتی دارد؛ برای مثال حفاظت از سلول های اپیتلیالی در برابر آسیب یا استرس.

شرح محصول

کراتین بهیار صنعت در گریدهای مختلفی ساخته می شود و می تواند برای مقاصد عمومی، آرایشی-بهداشتی و تحقیقاتی مورد استفاده قرار بگیرد. 

تاییدیه آنالیز برای شکل محلول

 محتویات
مایع ویسکوزظاهر
86.07%پروتئین خشک
2.79%خاکستر
8.04pH
≤10 Cfu/mlشمارش کلی میکروارگانیسم

تاییدیه آنالیز برای شکل پودری

 محتویات
پودر سفیدظاهر
78.34%پروتئین خشک
6.26pH
≤10 Cfu/mlشمارش کلی میکروارگانیسم

کاربرد

  • آرایشی-بهداشتی
  • ترمیم و بهبود زخم
  • تحقیقاتی و آزمایشگاهی

ویژگی ها

  • رنگ شفاف با توجه به درجه خلوص بالا
  • عدم بوی نامطبوع

حمل و نقل و نگهداری

  • این محصول را در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار ندهید
  • در مکان خشک و خنک نگهداری کنید.
  • این محصول تا یک سال پس از تولید قابل نگهداری است.
IMG_20210411_171652